promise this

har nyss vart i skolan var rätt så chill, imr äre friluftsdag från 12 till typ 3 ska nog åka med malin trorja aja men ska fortsätta kolla lite bloggar !:)

bokrecension

har precis gjort klart mina uppgifter om i taket lyser stjärnorna ska bara kirra klart recensionen imorron på skolan :) aja men har vart å ridit tex och det gick faktist jätte bra men han var ganska knäpp, jojo men ska gå å kolla tv nu !
PEACE!

luläääh

var i luleå å spelade match och shoppade men köpte bara 1 basketboll för 456 kr hehehe ;) aja men ska chilla nu !

turbulens

kom hem från skolan vid 3 käkade krubb sen tvn och drog en powernap ;p, fyfan så skönt det var men jag ska nog bara chilla tills träningen börjar men ha de :)!

sis I loveu!

jag hoppas du vet att det är dig jag lever för
jag hoppas du vet att allting du gör är grymt
jag hoppas du vet hur fin du är
jag hoppas du vet hur många det är som finns för dig och tycker om dig
jag hoppas du vet att det är jag som älskar dig mer än någon annan
jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dejj!
Du är min sol, det är du som alltid kommer vara nummer 1 för mig ingen kommer kunna ta din plats. Du får aldrig lämna mig ensam jag vet inte vad jag skulle göra utan dig syster ! Om ngt är skit så snackar jag bara med dig så känns allting så himla bra ! det finns många fina ord som man kan skriva om dig men jag får inte fram någonting så ska göra allting kortfattat såhär på slutet av texten ...... Jag älskar min syster mer än något/någonting annat !
du är grym jossan!

kill buljo

har precis kollat killbuljo, väntar på att erica och brian ska sluta så ska jag vara med dom sen ska jag å träna vid 7 hehe aja men ska tare banan nu hejråw!:)

HAHAHHAAHHA!

snackar med massa folk i skype kom hem från luleå vart å spelat match och sen chillat !:)

what du need from me, are you not happy with anything ?

ska strax dra till stallet vaknade vid typ 9 helt wiiiierd ;s aja men ska å rida min heztis i ridhuset trimma lite, jo men jag och linda hade det f1 me nice igårkväll tror jag skulle vara med henne idag om inte lina kan ?:) aja men nu ska jag fara iväg ;D! BTW saknar matilda och martina tur att dom kommer på sportlovet iaf .
PEACE!

Linda !

får bli ett snabbt inlägg, ska kila iväg. slutade 10 för vi hade ingen slöjd så drog hem och sen vid 20 över 12 så for jag till stallet skrittade ut tex med fliisan o bibbi men blev inte så långt för det var så kallt och heztisarna var galna för det var ngt djur i skogen svin stort, aja men har precis käkat så ska nog dra och duscha o fixa mejj sen till stacken med linda :)!
PEACE!

missu!

orkar inte blogga just nu men ska bara tare lungt tills det är träning :)!

fjååååårtisar

hojja jag är fan trött varje dag hur tidigt jsg än lägger mejj .... måste bara berätta att jag hade en sjukt bra skoldag allt gick svinbra matte,so,musiken osv jag ligger på ett mvg i musik för jag kan några låtar på gitarr åde :D:D! men en sak jag måste bara få skriva av mejjj. Jag hatar småfjortisar som tror att killar gillar dom och att dom klär sejj jätte urringat pushar upp brösten och dessutom failar med det xd är ju deras ensak men måste bara säga att det är sjuuukt fult på flickor som går i 7an. Och att dessutom vissa killar i klassen sa att jag och några vänner var avis på dom där fjortisarna för att dom skrev att vissa killar i klassen var världens bästa på fb:o asså seriöst för det 1a. dom får skriva vafan dom vill! för det 2a. går det inte att bli avis på wbfjortisar, och fuhbgejnkltjbgnlektbgnldbnvdelkmliugbneriolutn4ew gaaaaah blir så jävla förbannad på dom HAHAAHAHA jo och en av dom var ju smart o säga till min vän att jag inte tvättar bort sminket på överläppen så jag får finnar där så det ska se ut som att jag har hål där ;o hahahhah asså så jävla avis för att jag ska göra hål där, och jag har inte ens smink där det enda jag använder är maskara och vemfan vill ha finnar !!:O Dom är bara så fuuula och äckligt jävla kaxiga ! usch ... aja men ska å träna snart så vi höööörs :)!

 


LOL!?

hade matteprov idag fick 26/40 stolt chey, med tanke på hur dålig jag är på matte men aja efter skolan så for jag hem slutade typ halv 3. Drog en powernap till halv 5 sen stallet hoppade en jättefin alex, hann inte vara med angelica idag ;(. Men aja jag ska sova nu är grymt trött !

back to life

har inte orkat blogga dom här senaste dagarna, men jag har bara tagit det lungt osv.... men imr tror jag att jag ska vara med angelica om hon kunde eller lina om hon hann ;) aja men ska ta o dricka lite te nu vi hörs!
Te i mitt <3!

r.i.p

vet inte vad jag ska skriva det har vart en himlans tråkig skoldag då vi fick veta att en kille på skolan tagit livet av sig.... alla på skolan var jätte deppiga vilket jag förstår dom är och det var jätte lungt på våra lektioner och i uppis, vi visade helt enkelt respekt för han och var lungna. aja men vet inte vad jag ska göra men hurrni ... alla kommer på våran match imorron vid halv 4 för då spöar vi kalix!!! så vi behöver mkt hejjarklack, aja men ska nog avrunda nu och hitta ngn att vara med ! 
Vila i frid 
nadjavennstrom.blogg.se

LLLLääääget ?

kom hem vid halv 3, hyffsat chill det var i skolan men aja nu sitter jag här och tänkte skriva lite till min rapport eftersom jag ligger liiiiite efter :s jojo men vi hööööööööööres :)!

GLASSSIIIIIGT

Kom hem vid 3 nångång så drog jag en powernap till halv 5 sen satte jag mig vid datan och jao nu sitter jag här och chillar som fan :):) ska nog gå och käka nu är grymt hungrig och träningen börjar vid 8 men ska kila njue !:) BTW ska kirra en header snart åsså glömde jag ju berätta att jag och tex kom 2a i dressyren i söndags han är så jääävla fiiin alltså älskar han !

loveu!

började skolan 8 så hade vi typ 5 lektioner och kan ju berätta vilken träningsvärk jag har redan nu sen styrketräningen på gympan ;s aja men sen vid 5 till stallet, red en bråkig vera. Sen efter det red jag tex som var ganska så busig :) måste bara säga hur mkt jag saknar några av mina vänner men helst lina fismakarN !:'( Vi har ju som inte umgåtts på länge så får väll fråga henne när vi ska göra de .... aja men nu ska jag kika oth sen chiiilllla :)!
Fick bli en bild på världens bästa sis, loveu!

Birds of earth

efter skolan har jag bara chillat hela dagen, hinner inte skriva nå mkt ska på träningen nu osv .... :D

HAHAHAHAHAA!

aja idag har jag chillat i stallet red ut osv pallar inte skriva nå mkt men imr ska jag tävla med den bästa :)! Ja asså jag måste ju vara en väldigt intressant person eftersom det finns 3 pers som ALLTID ska kommentera saker jag gör som jag tkr är bra/roligt osv hahahahahaha dom riktar sig bara in på MIG ingen annan och inte fan lackar dom på ngn annan om dom köpt nya stövlar ellr gör nå kul RIGHT ?! :) Ska bara säga att ni är så sjukt jävla löjliga ni som håller på med mig och det finns många som tkr det ;p

USCH !

Hojja blir bara så förbannad när folk snackar skit om mejj bara för att jag köpt tretorn och vissa slutar prata med mejj ? löjligt som fan..... och jaa vafan äre med att jag köpt denices tretorn, dom är inte ens slitna och hon har ju nästan inte ens använt dom och jag köpte dom för att dom var inridna och var ett bra pris för att inte vara nå slitna eller nått :o? blir så äckligt jävla sur på er som är så jävla avis så att ni måste snacka skit när jag kommer gående med dom på ? och jo hurrni jag vet exakt vad ni säger om mig så ingen ide att snacka ''bakom ryggen på mig'' vrf it detare irl... ellr jusste kom på ni vågar ju inte de men aja nog om töntarna. Kom hem vid 12 så bakade jag kladdkaka hihihihih buusigt värre men ska iaf vara i stallet över natten så blir inget bloggande ikv men aja ska kila o packa njue :).
PEACE!

com uma forca!

ides inte blogga igår men aja jag var bara hemma tills träningen började, men idag så har jag bara chillat och snart drar jag vidare till stallet och rider dressyr med min fina :)! BTW så har jag köpt nya tretorn i tisdags o älskar dom men aja nu ska jag kila. HA DE!

HAPPYFACE !

efter skolan for jag hem sen vid 5 till stallet red casper jo ska även berätta att jag köpt mina älskade fina tretorn som är såååå fina !:):):):) aja men iaf imr ska ja till tandläkaren och ska laga 1 hål så ska dom stoppa nå snoddar i käften på mejj läskigt ;s har faktist ingen som helst lust att ta bedövning ..... dom sätter ju värsta mke så förra gången när dom hade dragit ut 1 tand höll jag på å svimma när vi gick ut till bilen ;o aja men ska sova nu så jag orkar ligga i den där förbannade jävla stolen o hålla uppe käften i typ 3 timmar.

RSS 2.0