i hit the floor cause that's my plan!

aja men vaknade typ 8 började kvart i 9, så började gå 20 i typ sen fick jag veta att vi började 5 i men började tydligen kvart i så jag gick till skolan så ringde söta maja och sa ska jag möta dejj så slipper du komma försent själv så då drog Maja till nått till lärarn så hon skulle få gå o möta mejj och ni tror hon kom på nått bättre än; jag går och möter johanna hon trodde vi började 5 i och hon brukar leka i snöhögar på vägen till skolan så jag går och drar hit henne xD? FAN va pinsamt sen frågade anita (min lärare) mejj vare kul o leka i snöhögarna, du verkar gilla dom ja ba: eh jorå ;p HAHAHAA aja nog om det sen drog jag hem och min efterlängtade erica kom hit. Sen drog vi till statoil köpte korv sen till sjöpen o erica tränade men jag for hem efter typ 20 min och nu sitter jag här ska o träna vid 7;D
PEACE!

CHACHA!

vaknade vid halv 1 så fikade jag, for till stallet tog hand om heeeztiz så red jag och medans jag red så satt det några personer och komenterade han hur ful trav han har osv..... och jag menar han är travare och har svårt för ALLA sina gångarter och det är de vi jobbar på att få han att gå rent i alla gångarter och det går framåt kan jag lungt säga!. Blir så jävla förbannad när dpm hela tiden ska säga att han är ful osv.... han är lika mkt värd som vilken annan häst i världen, och sen sa dom ju hur jag skulle göra med han i galoppen att man ska stå upp i sadeln i början åde för att få upp ryggen på hästen men jag menar jag vet ju själv hur jag ska rida min nästan egna häst ?! Och sure man kanske ska det men inte på tex för vi måste jobba han ända från början för att få bra galopp och det har vi kommit långt med snart har han ju vanlig galopp ?...... blir bara så arg på folk som tror att dom vet bättre om min häst än vad jag vet. Och en sak till SLUTA kommentera hur han går osv, för han är en precis helt vanlig häst lika mkt värd som ngn annan häst som jag sa ! och komma sen o säga men johanna tänk på islandshästarna som blir kallade marsvin inte fan gråter ägarna för att vi kallar dom marsvin dom bryr ju sig inte ens.Men vadå tex betyder mest för mig och dom kämpar inte med att deras hästar går från att vara travare till att försöka få ren trav och galopp hallå? det är LIIIITE skillnad på en travare och en islänning..... och varför jag grät var för att ni ALLTID ska kommentera han och så! aja men slutsnackat om det men ska sova snarre diarre för är trött och arg just nu.
Du vet att jag älskar dejj för precis den du är gubben !<33333333
PEACE!

LUUULEEÅÅÅÅÅ!

vakade i skolan från igår till idag och trodde jag skulle vara helt död men nejj aja men hoppade på bussen vid 9 till luleå med laget och vi spelade mot Antnäs 98 och förlorade VI SUGER TOTALT nog för att kungen gjorde 1 mål ;);) men aja nu ska jag skypa med massa freeeena :)!
PEACE!

@skolan

nå chillar här i skolan med maja och massa andra som lanar frizzle fraz heheheheheheheeh, aja men jag och maja ska vaka här o fara på statoil typ 6 haha normala men vafan vi behöver mat till bussen på g till matchen aja men ska kila och dampa med massa !;)



PEACE! 

DUNDRET!

bloggar alltid så sent så måste skynda mig i säng och glömde blogga igår ..... igår: var på dundret med moa och fräääääste sen vid 7 kvällsfodring vilket var ovanligt lätt då :) , idag : dundret med moa vid 5 till halv 8 sen träning som var sjuuukt jobbig aja men nu beger jag mejj mot min fiiina säng ;p
PJUEEESSSSSSS !

MENHALLÅJA!

berättar snabbt om min dag först skola sen stallet o red alex och tex båda var fina och sen hem hit duschade och det, måste ju också säga att en jätte snäll person skickade världens längsta text på fb om hur mkt den gillar mig så aja men imr ska jag fa på dundret efter skolan med moa och några till sen blire stallet och ha kvällsfodring :s men aja ska sleeeefa nu men vi hörs!
tex newton mitt allt !

hääääjjjjrrååååå !

SEXIIMAMA

blev it å va med brian idag för han spelade nån träningmatch typ men aja efter skolan var ja iaf med denise och först mötte jag henne så drog vi till henne, tog inte länge så sa hon men vi kan ju dra o kolla brians match så de gjorde vi och dom vann ju men aja sen for vi på min träning så fixade jag att denise ska börja spela i vårat proffsiga lag. Hon är då dubbelt så bra än dom andra i hennes lag och hon kommer ju ingen vart av att träna med dom som är sämre än henne ;p. aja men nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorron hojja ja försov mejj idag vi började 8.45 o ja vaknade 8.40 niiiiice men jojo nu ska jag dra imr blire nog att va med denise och brian tydligen :)!
PEACE!

ALOHA !

vaknade 8 idag med min fru bredvid mejj så klev vi upp så kom mamma halv 9 och körde mejj till en basketutbildnings kurs och de va fett kul så nu får ja träna ett lag till hösten flickor födda 2002,2003 jag och hanna skulle väll kirra ihop ett lag men sara edlund skulle snacka med anders om de .....  men aja den slutade 4 så for till stallet och red tex sen hem o duscha o nu sitter jag hääääär och saknar min fru denise ska va med henne,köhler & brian imr efter skolan men aja nu ska ja sova:)
Peace !

BEEEEJJJJB!

chiao idag for ja till stallet vid 8 och red hezten som var galN sen for jag hem vid 5 duschade sen gick jag till denise och hon mötte mig tillochmed. Och vi har hunnit baka,leka pippi, fotat MASSOR med sexiga bilder heheheheheheheheheheehh, aja men nu ska vi gå å slå på en rulle sen soooooovvvvaaaaaaa ska upp 8 imr tuuuunnnggt:/ aja men ska gå och trycka upp en påwle i röven på denise hejjjrrrååååååwwwww :) slänger in några få fina bilder !




 












Älskar dejj mest buummmssaaaannnn !<3333333333


jomenhej

yaooo slutade 20 över 11 idag och så for ja till stallet red ut finaste med amanda o calle galna var dom 2 bröderna;). Aja sen for ja hem duschade sen vidare till sjöpen för att sitta i seketariatet med några från laget sen coachade (stavningen) nått mini lag när dom spelade lite match sen for ja å mami på coop o köpte goooodiiiis så nu sitter ja här å tjockar mig med film,godis å datan ofc , och jag kan ju säga hur mkt blåmärken jag har efter en viss denise johansson som nöp o sparkade på mejj idag -.-! men aja blir en helg med denise ist för nadja verkar ju inte höra av sig aja men ska kila nu blir en tidig kväll typ 2 eftersom jag har stallpass 8 imr :s aja men nu drar jag o ser film pjuuueeeessssss :D!

Asssoooeee shiieeeet !

idag harja bara vart i skolan sen stallet hos min beeebis, och känner ångest mamma köpte ju för aslänge sen ett säsongskort till mejj o har än it vart på dundret måste fara snart fifan aja men ska soova nu pjueeesss !
älskar dejj mest på hela jorden sis !<333333

CHILL !

Sry för att ja glömde blogga igår men igår hände inget nytt ellr jo tex har fått broddar på bak så nu kan vi ju fara ut o fräääsa och btw jag red sessan satan va rolig hon va;p, och ja idag har jag bara chillat sen vid 8 for jag o tränade de sööööög ! har kommit på vrf de blir så korta inlägg jag gör tiep inget viktigt på dagarna, jojo men mer om helgen så ska jag vara med sötnadja hela helgen faktist o vi tänkte prova tolka bakom tex nog för att han it är körd på nåra år men vi ser ju han är säkert lugn ;) men aja nu ska ja dra o sova så ja orkar med dagen imr pusschiao ! Slänger in lite bilder snabbt !;p
Världens bästa david !:)
jag för några år sen fuuul :/
hittade en bild på merkååååt åsså ;p
Och en jätte fin bild på världens bästa häst !
och en bild på mejj o finaste hjärtat ! sen fåre fan duga lägger in fler senare..

SJUUUUUK :'(

hojja får bli ett jävligt kort inlägg, hatar att va sjuk o ha feber å allt.Men aja skulle först va med lina men kan ju it när jag är sjuk och imr skulle de komma 3 tjejjer från luleå basket och träna oss GREAT så är jag sjuk men ska iaf gå dit och kolla! jomen nu ska jag gå o käka pjueeeeesss !

ASSÅ SHIIEEEET

har en ny blogg IGEN, men aja idag var ja med lina,moa,maja & jenny vi for på coop köpte godis sen till lina o chillade med en skräckis fyfan va kul vi hade seriöst och måste bara berätta hur bra vän Lina Lindqvist är hon finns där för en 24/7 och är så jävla snäll och allt !<33333 men aja imr blire o va me jenny o lina får se vad vi ska göra :) men nu ska ja snacka med pojjkarna i skype sen sova pjuuuusss.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0